DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Pomocni tereni?

Stranica 3 / 11. Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on čet 15 lis 2015, 13:40

Danas u SN opet kuknjava da nemamo di trenirati.Na skeli je teren očajan i nema mreza pa se morat trenirati u Vrapču na umjetnoj travi.Onda čitam i Mamića koji kuka da je u Maksimiru sve pod vodom.Ova kiša je ubitačna stvarno se nigdje nemre trenirati osim na umjetnoj.Nadam se da sljedece godine u ovo doba nebumo opet kukali nego trenirali na pomoćnom sa umjetnom travom.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Pecelj on čet 15 lis 2015, 18:26

Mijau je napisao/la:Danas u SN opet kuknjava da nemamo di trenirati.Na skeli je teren očajan i nema mreza pa se morat trenirati u Vrapču na umjetnoj travi.Onda čitam i Mamića koji kuka da je u Maksimiru sve pod vodom.Ova kiša je ubitačna stvarno se nigdje nemre trenirati osim na umjetnoj.Nadam se da sljedece godine u ovo doba nebumo opet kukali nego trenirali na pomoćnom sa umjetnom travom.

A naivno si sumnjao da ce ova jesen biti drugacija
avatar
Pecelj

Broj postova : 2970
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on čet 15 lis 2015, 18:38

Pecelj je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Danas u SN opet kuknjava da nemamo di trenirati.Na skeli je teren očajan i nema mreza pa se morat trenirati u Vrapču na umjetnoj travi.Onda čitam i Mamića koji kuka da je u Maksimiru sve pod vodom.Ova kiša je ubitačna stvarno se nigdje nemre trenirati osim na umjetnoj.Nadam se da sljedece godine u ovo doba nebumo opet kukali nego trenirali na pomoćnom sa umjetnom travom.

A naivno si sumnjao da ce ova jesen biti drugacija
 Evo ako do 15.10.2016 nebumo imali umjetnu travu ja idem u klub i vracam godisnju i vise nikad necu ici na Inker.

Evo još manje od 6 mjeseci da odustanem od bojkota.Moram si vec sada tražiti novi klub za koji cu navijati i pratiti ga.


Zadnja promjena: Mijau; ned 24 tra 2016, 15:49; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on sri 25 stu 2015, 17:34

Evo o pomoćnjaku na tv zaprešić.Natječaj još nije ni krenuo znači nebu to tak brzo gotovo.Ako bude ikada. Evil or Very Mad Ali drže se priče opako.Potroši se 200 somova kuna godišnje na terene.Veli Laljak moglo se u 10 godina od toga teren napraviti.Samo su me razjebali jer opet niš konkretnog nisu rekli.Živimo i dalje u nadi da ipak ovaj put nebumo ispali budale.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Pecelj on sri 25 stu 2015, 19:25

To je tak kad rade amateri... Ne brinite ćaća se vraća

Glup si ako si očekivao išta više. Sad zatišije s pričama do lokalnih izbora. A onda će i SDP i HDZ obećavati kamp poput onog u Manchesteru.
avatar
Pecelj

Broj postova : 2970
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  jimmytrast on čet 26 stu 2015, 16:30

Igralište s umjetnom travom minimalnih dimenzija za odigravanje utakmica rok izrade 1.5.2016.

jimmytrast

Broj postova : 27
Join date : 18.12.2011
Lokacija : Zaprešić

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on pet 27 stu 2015, 13:15

[You must be registered and logged in to see this link.]

Od 11:45 je o pomoćnom.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Pecelj on pet 27 stu 2015, 18:45

Čelikovića za glasnogovornika nove vlade.
avatar
Pecelj

Broj postova : 2970
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on čet 03 pro 2015, 09:35

Danas i Laljak u SN veli da je teren definitivno gotov do svibnja 2016.Sad sam definitvno siguran da nebu nikad gotov. [You must be registered and logged in to see this link.] evo bajke iz 2012 ovo je bajka 2016 a ovo je realnost [You must be registered and logged in to see this link.] laganih 14:0 izgubi Inker od Olimpa.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  inter100 on čet 03 pro 2015, 17:24

Mijau je napisao/la:Danas i Laljak u SN veli da je teren definitivno gotov do svibnja 2016.Sad sam definitvno siguran da nebu nikad gotov. [You must be registered and logged in to see this link.] evo bajke iz 2012 ovo je bajka 2016 a ovo je realnost [You must be registered and logged in to see this link.] laganih 14:0 izgubi Inker od Olimpa.

Ako Branko kaže da će biti gotov, onda je to istina. Samo njemu vjerujem jer je Bog
avatar
inter100

Broj postova : 1588
Join date : 27.05.2013

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  bećar on čet 03 pro 2015, 18:21

inter100 je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Danas i Laljak u SN veli da je teren definitivno gotov do svibnja 2016.Sad sam definitvno siguran da nebu nikad gotov. [You must be registered and logged in to see this link.] evo bajke iz 2012 ovo je bajka 2016 a ovo je realnost [You must be registered and logged in to see this link.] laganih 14:0 izgubi Inker od Olimpa.

Ako Branko kaže da će biti gotov, onda je to istina. Samo njemu vjerujem jer je Bog

Ne kužim što si sa tim primjerom htio reći, pa to su bebe koje su niz svjetlosnih godina od pravog nogometa i njihovi zaluđeni roditelji koji niti još ne znaju što ih sve čeka u budućnosti. Sve je to iskustvo, koje će i oni kad tad iskusiti. Vjeruj mi to nije vrijedno za primjer, u bilo kojem smislu.

bećar

Broj postova : 367
Join date : 12.07.2015

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on čet 03 pro 2015, 18:36

bećar je napisao/la:
inter100 je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Danas i Laljak u SN veli da je teren definitivno gotov do svibnja 2016.Sad sam definitvno siguran da nebu nikad gotov. [You must be registered and logged in to see this link.] evo bajke iz 2012 ovo je bajka 2016 a ovo je realnost [You must be registered and logged in to see this link.] laganih 14:0 izgubi Inker od Olimpa.

Ako Branko kaže da će biti gotov, onda je to istina. Samo njemu vjerujem jer je Bog

Ne kužim što si sa tim primjerom htio reći, pa to su bebe koje su niz svjetlosnih godina od pravog nogometa i njihovi zaluđeni roditelji koji niti još ne znaju što ih sve čeka u budućnosti. Sve je to iskustvo, koje će i oni kad tad iskusiti. Vjeruj mi to nije vrijedno za primjer, u bilo kojem smislu.

Stvar je u tome da se u Olimpu puno bolje radi a ni oni nemaju svoj teren.Druga je stvar da je očito toj djeci i njihovim starcima primavljiviji Olimp od jednog prvoligaša.Prepozna se kvaliteta rada i bolje je toj djeci biti u Olimpu i onda nakon limaća otići u neki drugi klub.Recimo Zagreb ili Dinamo.Možda i Lokomotivu.Po meni bi bila stvar prestiža da dijete trenira u prvoligašu a ne u nekom Olimpu.A od nas klinci odlaze u Ponikve i zagrebačke prvoligaše jer tu nemaju di trenirati.A to je sramota da mali koji živi pokraj stadiona i voli nogomet ide u Zagreb trenirati u tak mladoj dobi.I to nema veze sa roditeljima i ambicajama nego sa time da mi nemamo uvjete za treninge.Taj Olimp ima 70 klinaca a Inker jedva 200 a ima 7 kategorija više.A da ne govorim da Sesvete imaju preko 500 djece u školi.Suma sumarom Inkeru se *eb* za školu.A zbog te škole su još živi.I igrača koji su iz nje izašli.Škola radi na možda 20% kapaciteta a i to sam puno rekao.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Pecelj on čet 03 pro 2015, 19:55

Najvažniji projekt u povijesti kluba je kamp. Naravno, da bi ga ostvarili moramo biti prvoligaši.



Ovo Laljakovo je valjda predigra za lokalne izbore. Saiću kad su idući? ovaj termin mi je super naštiman.
avatar
Pecelj

Broj postova : 2970
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  danijel1208 on uto 08 pro 2015, 10:00

Pecelj je napisao/la:Najvažniji projekt u povijesti kluba je kamp. Naravno, da bi ga ostvarili moramo biti prvoligaši.



Ovo Laljakovo je valjda predigra za lokalne izbore. Saiću kad su idući? ovaj termin mi je super naštiman.

Lokalni izbori su u Svibnju 2017., ali nekoliko aktualnih informacija za Vas, a vezane su uz događaje koji su se dogodili zadnje vrijeme:

27.11. smo imali sjednicu gradskog vijeća sa temom rebalans proračuna u kojem sam vidio da se za 2015 g. skida predviđen iznos od 1 mio kuna za pomoćna igrališta koji smo 1. rebalansom u 6 mjesecu stavili, te sam ih prozvao da radimo bedake iz sebe i iz ljudi jer u 6. mjesecu donosimo neku odluku a u 11 mjesecu skidamo, te da su nesposobni jer nisu u stanju u 6 mjeseci napraviti natječaj i normalno da sam bio protiv rebalansa.
Prošli tjedan me zove gradonačelnik i kaže da bi se našli i razgovarali jer da on novaca u idućoj godini nema za to i pošto nam iduće godine ističe kredit da bi on digao novi i izgradio pomoćno igralište, a kada smo se našli počeo je nabrajati troškove što bi sve financirao iz tog kredita (pomoćno igralište, Trg F. Tuđmana koji bi kao trebao koštati 7 mio kuna, itd.), na što sam mu ja rekao da sam načelno za dizanje kredita ali da ne mogu tako pričati i neka mi složi jednu tabelu sa projektima, iznosom novaca i rokovima izgradnje, a isto sam mu rekao da je moj zahtjev ako već idemo u kredit odustanemo od trga F. Tuđmana i za te novce umjesto pomoćnog napravimo trening kamp kod srednje škole.
Obećao mi je tabelu dostaviti do ponedjeljka (odnosno jučer), ali do sada ništa nije došlo.... hahaha. Bit će vjerojatno ovaj tjedan kad čovjek konačno malo i dođe na svoje radno mjesto.

Mislim da će proračun za iduću godinu biti zanimljiv..... Wink

danijel1208

Broj postova : 105
Join date : 20.07.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on uto 08 pro 2015, 12:40

Baš smo ispali naivne budale kad smo povjerovali da će napraviti umjetnu travu.Više mi ovaj klub nema nikavog smisla svejedno mi je u kojoj je ligi i kakvi su rezultati ako nemogu napraviti jedan jedini teren sa umjetnom travom.Bolje ugasiti klub i na mjestu stadiona napraviti Turkov trg sa njegovom bistom od zlata da mu se budale mogu klanjati.Mislim da sa krajem ove sezone prestaje moje odlaženje na utakmice a Laljak Turk i ostala kompanija nek se *eb* od mene budalu više neće raditi.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  danijel1208 on uto 08 pro 2015, 13:18

Mijau je napisao/la:Baš smo ispali naivne budale kad smo povjerovali da će napraviti umjetnu travu.Više mi ovaj klub nema nikavog smisla svejedno mi je u kojoj je ligi i kakvi su rezultati ako nemogu napraviti jedan jedini teren sa umjetnom travom.Bolje ugasiti klub i na mjestu stadiona napraviti Turkov trg sa njegovom bistom od zlata da mu se budale mogu klanjati.Mislim da sa krajem ove sezone prestaje moje odlaženje na utakmice a Laljak Turk i ostala kompanija nek se *eb* od mene budalu više neće raditi.

Krivo si me shvatio, teren svakako ide - preko kredita (problem je nastao što su totalno nesposobni (čitaj gradska uprava) jer nisu napravili projekt i trebali su radovi početi ove godine,), a ja se sada borim da ako već dižemo kredit da umjesto jednog terena napravimo cijeli kompleks iza srednje škole, jer vremenski tako i tako niti ovaj teren prema ovome kaj je do sada napravljeno neće biti gotov prije sredine iduće godine.
Inače Branko ovdje ništa nije kriv, jer mu je obečano stvarno, kao i svima nama da se kreće ove godine.

danijel1208

Broj postova : 105
Join date : 20.07.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Admin on uto 08 pro 2015, 13:36

danijel1208 je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Baš smo ispali naivne budale kad smo povjerovali da će napraviti umjetnu travu.Više mi ovaj klub nema nikavog smisla svejedno mi je u kojoj je ligi i kakvi su rezultati ako nemogu napraviti jedan jedini teren sa umjetnom travom.Bolje ugasiti klub i na mjestu stadiona napraviti Turkov trg sa njegovom bistom od zlata da mu se budale mogu klanjati.Mislim da sa krajem ove sezone prestaje moje odlaženje na utakmice a Laljak Turk i ostala kompanija nek se *eb* od mene budalu više neće raditi.

Krivo si me shvatio,  teren svakako ide - preko kredita (problem je nastao što su totalno nesposobni (čitaj gradska uprava) jer nisu napravili projekt i trebali su radovi početi ove godine,), a ja se sada borim da ako već dižemo kredit da umjesto jednog terena napravimo cijeli kompleks iza srednje škole, jer vremenski tako i tako niti ovaj teren prema ovome kaj je do sada napravljeno neće biti gotov prije sredine iduće godine.
Inače Branko ovdje ništa nije kriv, jer mu je obečano stvarno, kao i svima nama da se kreće ove godine.

pa tak je i bolje da se napravi kamp kak treba a ne da se radi nes bezveze sam oda se napravi
kolko sam upoznat, nacrti bar nekakvi za kamp kod srednje postoje

_________________
....a Inkeru želim da slavu Hrvatskog sporta, pronese Europom....

Admin
Admin

Broj postova : 2823
Join date : 25.05.2010

http://divlje-svinje.sos-forum.net

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on uto 08 pro 2015, 13:42

Najbolje od svega teren ili kamp su mogli biti besplatni da se zna povući novac iz EU fondova ili da se natjera HNS koji dobiva lovu od UEFE za to da uloži i napravi terene.Ali ne to je prekomplicirano i klubu i gradu bolje je kukati i čekati da nekaj padne sa neba.A obećanja traju dobrih 15 godina a nije napravljeno baš ništa niti bude napravljeno ikad.Znači nesposobnost na svim razinama.I pun mi je kurac više obećanja i svega.Nema većeg branda u Zaprešiću od kluba i Bana Jelačića a razjebali su i jedno i drugo.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  danijel1208 on uto 08 pro 2015, 13:44

Mijau je napisao/la:Najbolje od svega teren ili kamp su mogli biti besplatni da se zna povući novac iz EU fondova ili da se natjera HNS koji dobiva lovu od UEFE za to da uloži i napravi terene.Ali ne to je prekomplicirano i klubu i gradu bolje je kukati i čekati da nekaj padne sa neba.A obećanja traju dobrih 15 godina a nije napravljeno baš ništa niti bude napravljeno ikad.Znači nesposobnost na svim razinama.I pun mi je kurac više obećanja i svega.Nema većeg branda u Zaprešiću od kluba i Bana Jelačića a razjebali su i jedno i drugo.

Slažem se sa tobom u potpunosti lol!

danijel1208

Broj postova : 105
Join date : 20.07.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on uto 08 pro 2015, 13:54

Prvi put je umjetna trava spomenuta u 6. mjescu.Svi smo se napalili.Jedna usporedba u 6 mjescu na mjestu Rujevice je bio kamenjar i jedno veliko ništa a danas je stadion i kamp sa 5-6 terena a ovi naši nisu uspjeli napraviti natječaj za jedan teren.I to nema veze sa lovom jer i za Rujevicu je bilo potrebno provesti natječaje napraviti projekte i slične stvari.To govori da je odpočetka ova naša priča bila šuplja.Ako su se svi u skupštini grada jednoglasno dogovorili da se ide u taj projekt onda se to i trebalo provesti.A nece to provesti oni koji su u oporbi nego oni na vlasti.A umjesto da to naprave napravili su od ostalih vjećnika i najbitnije građana budale.I ko po običju niko nebu za to odgovarao.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  danijel1208 on uto 08 pro 2015, 14:02

Mijau je napisao/la:Prvi put je umjetna trava spomenuta u 6. mjescu.Svi smo se napalili.Jedna usporedba u 6 mjescu na mjestu Rujevice je bio kamenjar i jedno veliko ništa a danas je stadion i kamp sa 5-6 terena a ovi naši nisu uspjeli napraviti natječaj za jedan teren.I to nema veze sa lovom jer i za Rujevicu je bilo potrebno provesti natječaje napraviti projekte i slične stvari.To govori da je odpočetka ova naša priča bila šuplja.Ako su se svi u skupštini grada jednoglasno dogovorili da se ide u taj projekt onda se to i trebalo provesti.A nece to provesti oni koji su u oporbi nego oni na vlasti.A umjesto da to naprave napravili su od ostalih vjećnika i najbitnije građana budale.I ko po običju niko nebu za to odgovarao.

Ovim riječima oko budala sam im se i ja obratio na gradskom vijeću (samo sam malo ublažio jer sam rekao da od svih nas rade "bedake").

A kaj se tiće Rujevice, osobno sam se uvjerio kad smo dolje gostovali, i prema riječima Miškovića projekt ih je koštao 23 mio kuna, znači da naš trening kamp ne bi smio koštati više od 13-14 mio kuna. ili?

danijel1208

Broj postova : 105
Join date : 20.07.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau on uto 08 pro 2015, 16:23

Ajde recimo da se napravi umjetna trava na pomoćnom.Ostaje glavni teren kojeg isto treba obnoviti jer je u lošem stanju.To nemre puno koštati bar mislim.Znači imas dva terena na kojem se mogu igrati utakmice.Ostaje onda na Kalamirima napraviti 2 terena sa pravom travom i par svlačionica i to je više nego dovoljno za jedan klub ko Inker.To bi bilo realno ali oni bi nekaj di se može lova zamračiti da svi budu sretni i zadovoljni.To sve bi koštalo manje od uređenja trga koji je velik ko pola nogometnog terena.Nemremo imati 5 *eb* trgova u gradu.Samo još fali trg na Bageru.
avatar
Mijau

Broj postova : 5105
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  danijel1208 on uto 08 pro 2015, 16:32

Mijau je napisao/la:Ajde recimo da se napravi umjetna trava na pomoćnom.Ostaje glavni teren kojeg isto treba obnoviti jer je u lošem stanju.To nemre puno koštati bar mislim.Znači imas dva terena na kojem se mogu igrati utakmice.Ostaje onda na Kalamirima napraviti 2 terena sa pravom travom i par svlačionica i to je više nego dovoljno za jedan klub ko Inker.To bi bilo realno ali oni bi nekaj di se može lova zamračiti da svi budu sretni i zadovoljni.To sve bi koštalo manje od uređenja trga koji je velik ko pola nogometnog terena.Nemremo imati 5 *eb* trgova u gradu.Samo još fali trg na Bageru.

Slažem se sa tobom u potpunosti.

danijel1208

Broj postova : 105
Join date : 20.07.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Pecelj on uto 08 pro 2015, 20:08

Eto.... Kao što rekoh Very Happy

s ovim procijenama taman za lokalne priča o trgu i terenima.

Ako su toliko bolesni da prije lokalnih dižu kredit samo da bi mazali ljudima oči i onda to ulupali u trg i nogometne terene onda stvarno nešto sa svima nama ne štima kaj to toleriramo više. i ne mislim samo na izbore jer tako se ništa ne može promijeniti zato što u zaprešiću ima više SDP HDZ (mislim tu naravno i na one koji rade u Zagrebu i državnim poduzećima) uhljeba nego svih nas ostalih normalnih ljudi kaj idemo na izbore (izlaznost je mala a ovi kojima šupak ovisi o tome će svi doći uvijek na izbore jednako kao i njihova rodbina).

o čemu mi pričamo?! kako poduzetnici mogu napraviti čudo s milijun kuna, a kad grad nešto gradi onda kružni tok košta 5 mil kn, trg 7 mil kn, a za igralište bi se valjda trebalo izdvojiti pola državnog proračuna?! Tko je tu lud?!!

Sa 5 mil kn od kružnog toga i 7 mil kn od trga se napravi takvo čudo u Novim Dvorima da će apsolutno svaki korejac koji dođe u ZG doći kod nas na izlet i bar će tri birtije živijeti od toga (a tu je tek potencijal EU fondova ogroman).

nabijem ih na kredite i na lupanje novaca u idiotarije.... bolje da svakom tko išta proizvodi ili radi u Zaprešiću dofuraju milijun kuna u crnoj vreći pred vrata nego da rade takva sranja. Sve je to bolesno i neće dugo trajati, a sve mi se čini neće ni mirno završiti.
avatar
Pecelj

Broj postova : 2970
Join date : 27.04.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  danijel1208 on uto 08 pro 2015, 20:27

Pecelj je napisao/la:Eto.... Kao što rekoh Very Happy

s ovim procijenama taman za lokalne priča o trgu i terenima.

Ako su toliko bolesni da prije lokalnih dižu kredit samo da bi mazali ljudima oči i onda to ulupali u trg i nogometne terene onda stvarno nešto sa svima nama ne štima kaj to toleriramo više. i ne mislim samo na izbore jer tako se ništa ne može promijeniti zato što u zaprešiću ima više SDP HDZ (mislim tu naravno i na one koji rade u Zagrebu i državnim poduzećima) uhljeba nego svih nas ostalih normalnih ljudi kaj idemo na izbore (izlaznost je mala a ovi kojima šupak ovisi o tome će svi doći uvijek na izbore jednako kao i njihova rodbina).

o čemu mi pričamo?! kako poduzetnici mogu napraviti čudo s milijun kuna, a kad grad nešto gradi onda kružni tok košta 5 mil kn, trg 7 mil kn, a za igralište bi se valjda trebalo izdvojiti pola državnog proračuna?! Tko je tu lud?!!

Sa 5 mil kn od kružnog toga i 7 mil kn od trga se napravi takvo čudo u Novim Dvorima da će apsolutno svaki korejac koji dođe u ZG doći kod nas na izlet i bar će tri birtije živijeti od toga (a tu je tek potencijal EU fondova ogroman).

nabijem ih na kredite i na lupanje novaca u idiotarije.... bolje da svakom tko išta proizvodi ili radi u Zaprešiću dofuraju milijun kuna u crnoj vreći pred vrata nego da rade takva sranja. Sve je to bolesno i neće dugo trajati, a sve mi se čini neće ni mirno završiti.

Opet me stavljaš u isti koš sa njima? Ili?

danijel1208

Broj postova : 105
Join date : 20.07.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomocni tereni?

Postaj  Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 3 / 11. Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.